Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Finansijski menadžment”

prof. dr Zoran GrubišićU sredu, 8. decembra od 17:30h putem Live streama pratite predavanje prof. dr Zorana Grubišića u okviru kursa „Finansijski menadžment” i otkrijte u kakvom okruženju posluju kompanije i na koji način. 

LINKeduTV vam omogućava da zavirite u deo kursa i saznate čime se bavi finansijski menadžer i koji su ciljevi njegovog poslovanja, kao i koje sve oblasti mora da poznaje da bi bio uspešan. Prof. dr Zoran Grubišić uvodi vas u svet upravljanja finansijama počevši od osnovnih pojmova. 

Tokom celog kursa iz Finansijskog menadžmenta dobićete alate za vođenje novčanih tokova preduzeća. Naučićete kako da pravilnom kontrolom finansija direktno utičete na profitabilnost poslovanja i utičete na visinu profita preduzeća. 

Predavač prof. dr Zoran Grubišić je vrhunski stručnjak - profesor na Beogradskoj bankarskoj akademiji - Fakultetu za bankarstvo, osiguranje i finansije. Osnovne, magistarske i doktorske studije iz oblasti ekonomije i finansija završio je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Poseduje zvanje međunarodnog eksperta za vrednovanje investicionih projekata i zvanje ovlašćenog procenjivača vrednosti kapitala.

Ima nekoliko objavljenih udžbenika i monografija i više od dvadeset radova objavljenih u naučnim časopisima od međunarodnog značaja. Učestvovao je na više domaćih i međunarodnih konferencija, kao i u izradi mnogobrojnih naučnih i komercijalnih projekata finansiranih od međunarodnih institucija.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno u sredu, 8. decembra od 17:30, na naslovnoj strani. 

 

Arhiva događaja