Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Email Marketing – Basics

Email Marketing – BasicsU petak, 11. juna, na LINKeduTV besplatno pratite predavanje u okviru kursa Email Marketing – Basics. Steknite uvid u značaj i mogućnosti uspešnog korišćenja emaila za potrebe marketinga u uspešnim kompanijama. Upoznaćete se sa osnovnim pojmovima email marketinga, njegovim značajem u savremenom poslovanju i područjima primene. Jedno od prvih i osnovnih pitanja kojima će biti posvećena posebna pažnja tiče se identifikovanja korisnika, odnosno toga ko su email korisnici. Saznaćete više o mailing listama, prednostima email marketinga, kao i o bounce porukama. 

Kroz svet email marketinga vodi vas Anđelka Ducić, predavač sa bogatim međunarodnim iskustvom u digitalnom marketingu, kome je posvećena duže od 10 godina, i zato za sebe kaže da je full stack digitalni marketar. 

Anđelka Ducić je završila FPN u Beogradu, i to kao student generacije. Radila je na više od 500 digitalnih kampanja za različita tržišta i različite industrije. Karijeru je započela kao account manager za velike farmaceutske kuće, posle čega prelazi u IT sektor, zaposlivši se u jednom od naših najpoznatijih e-commerce sajtova – Limundu. Posle Limunda postaje marketing direktor jedne američke firme koja je fokusirana na e-commerce, čime obogaćuje svoja znanja iz digitalnog marketinga obimnim internacionalnim iskustvom.

Uporedo sa ovim poslovima, radila je intenzivno kao freelance specijalista za digitalni marketing za klijente iz celog sveta i ima iskustva sa radom za američko, evropsko, kinesko i korejsko tržište, kao i tržište UAE. Vodila je Facebook stranice koje su imale preko 70 miliona fanova i radila sa marketinškim budžetima koji se mere stotinama hiljada dolara na mesečnom nivou. 

Poslednje dve godine primenila je sve znanje koje je prikupila na ovim projektima i zajedno sa partnerom vodi firmu Symbiotica, koja je zamišljena kao agencija koja pruža celokupnu digitalnu uslugu klijentima – po sistemu „ključ u ruke” pruža usluge izrade sajtova i web aplikacija, ali i digitalnog marketinga. 

 

Napomena: predavanje će biti dostupno putem LIVE streama u petak, 11. juna, od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja