Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Efektivna poslovna komunikacija”

Nataša Milijanović TodorovićU sredu, 24. februara, pratite predavanje „Efektivna poslovna komunikacija” i naučite kako da postanete efektivan komunikator, ali i kako da prepoznate i najlakše prevaziđete izazove u poslovnom okruženju i poslovnoj konverzaciji. 

Predavač Nataša Milijanović Todorović ukazaće vam na koje faktore je neophodno obratiti pažnju i kako vam praćenje govora tela sagovornika, aktivno slušanje i asertivnost mogu biti saveznik u uspešnoj komunikaciji.  

Biće objašnjena razlika u odnosima između polova, eventualne barijere u konverzaciji, kao i načini njihovog prevazilaženja. U savremenom svetu, kada se poslovanje u sve većoj meri obavlja putem interneta, veoma je važna efektivna komunikacija. Sa tim ciljem, u okviru ovog kursa bićete upoznati i sa načinima poslovnog online komuniciranja na društvenim mrežama, četu, imejlu, blogu, kao i sa komunikacijom prilikom nastupanja u medijima i korišćenjem druge elektronske komunikacije. Ovo su veoma cenjene veštine poslovnom svetu, ali i u svakodnevnom životu, zato iskoristite priliku da više o svemu ovome saznate od stručnjaka. 

Predavač Nataša Milijanović Todorović  je konsultant, trener i kouč sa više od 10 godina radnog iskustva u oblasti razvoja zaposlenih, usko specijalizovana za razvoj liderskih veština i poslovne komunikacije. Nataša je svoje dugogodišnje iskustvo razvoja zaposlenih svih nivoa sticala radeći u konsultantskim agencijama i velikim internacionalnim kompanijama kao što su Coca-Cola Hellenic CC i Vip mobile. Osnivač je Centra za lični i profesionalni razvoj EVOLVE, koji čini bogata mreža saradnika sa velikim iskustvom iz relevantnih oblasti za ostvarenje ličnih i profesionalnih potencijala.

Napomena: Predavanje će biti dostupno u sredu, 24. februara, od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja