Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Editorial Design (InDesign) - Adobe InDesign”

„Editorial Design (InDesign) - Adobe InDesign”U subotu,11. marta od 9:30 putem Live streama zavirite u predavanje Zorana Imširagića koje drži u okviru kursa  „Editorial Design (InDesign) - Adobe InDesign” i iskoristite priliku da se detaljno upoznate sa svim alatima i panelima pomoću kojih ćete biti u mogućnosti da vršite prelom stranica. 

Tokom kursa steći ćete znanja koja ćete moći da iskoristite kako biste se bavili grafičkim uređivanjem časopisa, knjiga, brošura, kataloga i plakata. Nakon uspešnog završetka kursa bićete osposboljeni da efikasno prelamate stranice, objavljujete tekst, uklapate ga i prelamate sa grafičkim objektima na stranicama dokumenata. Usvojene veštine moći ćete da primenite i u kreiranju prezentacija namenjenih za mobilne i tablet uređaje, ali i još mnogo toga.

Predavač Zoran Imširagić je sertifikovani Adobe ekspert i instruktor (Adobe ACI) za Photoshop, Illustrator i InDesign. Odlično poznaje i druge alate koji se koriste u grafičkoj produkciji, kao što su Adobe Acrobat i Lightroom.

Već 25 godina bavi se poslovima u oblasti grafičke produkcije i dizajna. Skoro 20 godina aktivno se bavi obukom grafičkih dizajnera i profesionalnih korisnika grafičkog softvera. Više od 12 godina radi kao prezenter za Adobe dizajn alate u zemlji i inostranstvu.

Iskustvo je sticao u marketing agencijama, redakcijama novina i časopisa, izdavačkim kućama, kao i kroz veliki broj domaćih i međunarodnih projekata. Po pozivu radi kao konsultant u izdavačkim i novinskim kućama, kao i mnogim kompanijama koje u svom sastavu imaju odeljenja dizajna i grafike.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno11. marta, od 9:30, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja