Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Editorial Design (InDesign) - Adobe InDesign”

Zoran ImširagićU sredu, 3. marta, putem Live streama pratite predavanje „Editorial Design (InDesign) - Adobe InDesign ” i iskoristite priliku da se detaljno upoznate sa svim alatima i panelima pomoću kojih ćete biti u mogućnosti da vršite prelom stranica. 

Tokom kursa steći ćete znanja koja ćete moći da iskoristite kako biste se bavili grafičkim uređivanjem časopisa, knjiga, brošura, kataloga i plakata. Nakon uspešnog završetka kursa bićete osposboljeni da efikasno prelamate stranice, objavljujete tekst, uklapate ga i prelamate sa grafičkim objektima na stranicama dokumenata. Usvojene veštine moći ćete da primenite i u kreiranju prezentacija namenjenih za mobilne i tablet uređaje, ali i još mnogo toga.

Sve detalje saznajte od predavača Zorana Imširagića, sertifikovanog Adobe eksperta i instruktora (Adobe ACI) za Photoshop, Illustrator i InDesign. Odlično poznaje i druge alate koji se koriste u grafičkoj produkciji, kao što su Adobe Acrobat i Lightroom.

Već 25 godina Imširagić se bavi poslovima u oblasti grafičke produkcije i dizajna. Skoro 20 godina aktivno se bavi obukom grafičkih dizajnera i profesionalnih korisnika grafičkog softvera. Više od 12 godina radi kao prezenter za Adobe dizajn alate u zemlji i inostranstvu.

Iskustvo je sticao u marketing agencijama, redakcijama novina i časopisa, izdavačkim kućama, kao i kroz veliki broj domaćih i međunarodnih projekata. Po pozivu radi kao konsultant u izdavačkim i novinskim kućama, kao i mnogim kompanijama koje u svom sastavu imaju odeljenja dizajna i grafike.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno u sredu, 3. marta, od 13:30h, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja