Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Drawing

DrawingU četvrtak, 2. decembra od 17:30h putem Live streama zavirite u jedno od predavanja Marine Ćuruvije u okviru kursa Drawing i steknite uvid u mogućnost da kroz praktične vežbe oslobodite ruku za crtanje kako biste što uspešnije izrazili svoja dizajnerska rešenja.

Kurs obuhvata teoriju i primere kroki crtanja, kroki crteže mrtve prirode i crteže modela sa promenama kompozicije, crteže apstraktnih kompozicija, kao i kroki apstrahovanje realnih kompozicija.

Predavač Marina Ćuruvija je zvanje diplomiranog dizajnera enterijera stekla na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu. Na Fakultetu primenjenih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu, na smeru Dizajn enterijera i nameštaja, završila je program master studija i stekla zvanje mastera.

Usavršavanje svojih znanja i veština nastavila je na prestižnoj školi Politecnico di Milano, u Italiji. Marina ima bogato radno iskustvo na različitim freelance projektima u čijem su fokusu izrada 3D modela, vizuelizacija enterijera i grafički dizajn. U kompaniji Invej radila je kao dizajner enterijera na razradi koncepta enterijerskih rešenja nekretnina.

Napomena: Live stream će biti dostupan 2. decembra od 17:30h, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja