Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Direktni marketing”

„Direktni marketingU utorak, 27. septembra  od 10:00 pratite predavanje „Direktni marketing” koje će se emitovati na LINKeduTV. Saznaćete šta sve podrazumeva direktni marketing. Da li se uvek odvija „licem u lice”? kako se razvijao i zašto postaje sve značajniji? Znate li koje metode se koriste u direktnom marketingu? Ovo su samo neka od pitanja kojima će se Nevenka Popović Šević baviti u ovom predavanju. Saznaćete i prednosti direktnog marketinga, kao i to kako se razvijala kataloška prodaja u poslednjih pet vekova. 

Nevenka Popović Šević poseduje preko 30 godina radnog iskustva u oblasti marketinga, primenjeno u sferi nevladinog sektora (koordinator za međunarodnu saradnju u Young Researchers of Serbia), privrede (vlasnica i osnivač konsultantsko-edukativne agencije Londis & direktor marketinga u kompaniji Original d.o.o).

Aktivna u realnim privrednim projektima i obrazovanju dugi niz godina. Bazične studije iz ekonomije je završila na Beogradskom Univerzitetu. Magistrirala je na University of Newcastle u Australiji, gde je završila i specijalističke studije iz oblasti marketinga. Doktorirala je u istoj oblasti sa temom Etički aspekti u integrisanim marketinškim komunikacijama.

Svoje bogato međunarodno iskustvo je imala priliku da implementira u brojnim stručnim studijama iz oblasti marketinškog i prodajnog menadžmenta. Od 2008. godine je predavač na BusinessAcademy na Departmanu za marketing. Počevši od 2016. godine radi kao profesor strukovnih studija na Visokoj školi za informacione tehnologije – ITS u Beogradu, gde predaje predmete Marketing i internet marketing & Prodaja i menadžment prodaje. Na Fakultetu savremenih umetnosti je od 2019. godine angažovana na poziciji docenta u oblasti marketing menadžmenta u kulturi.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 27. septembra od 10:00, na naslovnoj strani

Arhiva događaja