Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Direktni marketing“

Direktni marketingU utorak, 21. septembra pratite predavanje „Direktni marketing“ i otkrijte kako vam poznavanje ove oblasti otvara put do konačnog kupca. 

 Da li se uvek odvija „licem u lice”? Kako se razvijao i zašto postaje sve značajniji? Znate li koje metode se koriste u direktnom marketingu? Ovo su neka od pitanja kojima će se mr Nevenka Popović Šević baviti u ovom predavanju. Saznaćete i prednosti direktnog marketinga, kao i to kako se razvijala kataloška prodaja u poslednjih pet vekova.

Predavač Nevenka Popović Šević je završila master studije marketinga Univerziteta u Njukaslu, Australija, i diplomirala ekonomiju. Ima višegodišnje iskustvo iz oblasti marketinga i odnosa sa javnošću. Radi kao direktor marketinga.

Učestvovala je u nekoliko specijalizovanih kurseva kao što su: trening kurs „Eko-kurs – koordinacija i komunikacija”, „Strategija komunikacije za održivi razvoj”, „Komunikacije”, „PR i organizacije za očuvanje prirodne sredine” i na seminaru iz menadžmenta projekata „Izgradnja partnerstva i komunikacija”.

Bila je učesnik desetak međunarodnih konferencija iz oblasti marketinga i PR-a.

Napomena: Predavanje će biti dostupno u utorak, 21. septembra, od 11:00h, na naslovnoj strani.

 

Arhiva događaja