Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Digital Platforms & CMS”

Bojan ParabuckiU četvrtak, 25. novembra od 17:30h putem Live streama zavirite u predavanje u okviru kursa „Digital Platforms & CMS” i kroz praktične primere saznajte više o online platformama i Content Management Systemu od predavača Bojana Parabuckog. Upoznaćete najvažnije digitalne platforme i shvatiti njihov značaj u savremenom kontekstu. Osnovni cilj kursa Digital Platforms & CMS jeste da pruži široka znanja o tome koja sve CMS rešenja postoje, kao i na koji način je preko njih moguće kreirati sajtove i organizovati strukture i upravljanje online sadržajem. Oni koji upišu kompletan kurs kroz praktične demonstracije popularnih CMS rešenja upoznaće se i sa načinom kreiranja blogova preko Bloggera, Gogle Sitesa i WordPressa. 

Bojan Parabucki je veteran u oblasti digitalnih tehnologija, koji se nakon višegodišnje saradnje sa kompanijom „Microsoft” fokusirao na izgradnju sistema aplikacija u dinamičnom okruženju WordPress. Na iskustvima brojnih projekata za više regionalnih i globalnih kompanija, paralelno je usavršio i tehničku stručnost i poznavanje tehnoloških mogućnosti za razvoj poslovne komunikacije preko interneta.

Kao WordPress autoritet, učestvovao je u razvoju, izgradnji i održavanju brojnih sajtova za kompanije iz različitih industrija iz Srbije i sveta. Veliko iskustvo i široka tehnička i poslovna znanja pomažu kompanijama – klijentima u brzom i fleksibilnom razvoju internet podrške u poslovanju u WordPress okruženju.

Sa Draganom Varagićem je pokrenuo Asocijaciju za razvoj internet preduzetništva – ARIP / Net Entrepreneurship Development Association – inicijative koja umrežava interese različitih učesnika u internet komunikaciji. Najznačajniji projekat je razvoj „Coca-Cola Bloggers Network Adria” u saradnji sa kompanijom „Coca-Cola Services NV”.

 

Napomena: Live stream će biti dostupan 25. novembra od 17:30h, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja