Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Digital Marketing”

Dragan VaragićU petak, 17. juna, od 17:30h putem Live streama zavirite u predavanje Dragana Varagića u okviru kursa „Digital Marketing”, na kome ćete shvatiti kakav uticaj internet kao sredstvo promocija, prodaje i kanala ditribucije ima na marketinške aktivnosti i saznaćete šta je sve potrebno da bi kompanije sprovele uspešnu marketinšku kampanju na internetu, i kako će detaljno razvijen plan pomoći da se dođe do željenog cilja. Dragan Varagić uči vas koju ulogu u ovom procesu igra marketing plan i kako se on ostvaruje korak po korak. 

Na digital marketing kursu imaćete priliku da steknete upravo one veštine koje će vam pomoći da kreirate marketinški plan, ali i da razvijete kompletnu kampanju – od početne ideje do krajnje realizacije. Drugim rečima, tokom celog kursa, naučićete sve što vam je neophodno da biste postali stručnjak u oblasti digital marketinga i započeli svoju uspešnu karijeru. S obzirom na veliku važnost digital marketinga i brzinu kojom se ova oblast širi, usvojena znanja omogućiće vam da brzo pronađete posao.

Dragan Varagić je vlasnik konsalting agencije iz oblasti poslovne primene Interneta - P2 Internet, bloger, online strateg i profesionalni predavač iz oblasti primene Interneta. Koordinator specijalističkih strukovnih studija iz oblasti e-poslovanja na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Vlasnik je najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji "Pretraga i prezentovanje"; bloga www.draganvaragic.com i servisa za online distribuciju saopštenja PRobjave.com. Urednik je srpskog izdanja knjige "Poslovanje brzinom misli" Bila Gejtsa, autor knjige "Vodič kroz raj i pakao Internet marketinga" (2002.) i autor besplatne pdf knjige "Blog osnove" (2007.-2011.).

Napomena: Predavanje će biti dostupno 17. juna, od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja