Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Database and SQL Administration”

„Database and SQL Administration”U subotu, 24. aprila, od 9:30h, zavirite u jedno od predavanja na kursu „Database and SQL Administration”. Tokom kursa ćete se upoznati sa osnovnom terminologijom iz oblasti baza podataka i savladati tehnike za projektovanje šeme relacione baze podataka, dizajniranje SQL Server baze podataka, održavanje i administraciju SQL Servera.

Kurs obrađuje osnove SQL Servera i T-SQL jezika kroz prikazan proces instalacije SQL Servera, kreiranja i instalacije baza podataka, napredne tehnike postavljanja upita nad postojećim bazama, kao i kontrolu i optimizaciju rada SQL Servera.

Kompletan kurs Database and SQL Administration vodi predavač Olivera Todorović, diplomirani inženjer mašinstva sa MCT, MCSA i MCSE sertifikatima za Windows tehnologije.

Posle završene IT akademije i stečenih Microsoft međunarodnih sertifikata, radila je u kompaniji koja vrši outsource podršku za velike klijente u helpdesku i na implementaciji i održavanju serverske infrastrukture.

Kao predavač na sertifikovanim Microsoft obukama za Windows Server 2012 i 2016, sigurnost i zaštitu, obučavala je administratore u različitim kompanijama, u privatnom i društvenom sektoru, kao što su Ministarstvo odbrane RS, Ministarstvo unutrašnjih poslova RS, Vojska Srbije, BIA, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstvo rudarstva i energetike, Kancelarija za IT i eUpravu, Zavod za statistiku, JP Pošte Srbije, Jugoimport – SDPR, Ministarstvo finansija RS – Uprava za trezor i mnogi drugi. 

Napomena: Predavanje će biti dostupno u subotu, 24. aprila od 9:30h, na naslovnoj strani

Arhiva događaja