Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Corporate Identity Design”

„Corporate Identity Design”U ponedeljak, 5. juna od 17:30 putem Live streama zavirite u predavanje Zorana Imširagića koje drži u okviru kursa „Corporate Identity Design”, tokom kog ćete imati priliku da se upoznate sa tehnikama pomoću kojih male, srednje i velike kompanije uspostavljaju svoju korporativnu sliku, odnosno kreiraju vizuelni identitet. 

 

Tokom ovog kursa imaćete priliku i da saznate zašto je vizuelni identitet veoma značajan za jednu kompaniju.Usvojićete osnovne veštine potrebne da bi se dizajnirao logo i drugi marketinški materijal koji predstavlja identitet kompanije. 

 

Predavač Zoran Imširagić je sertifikovani Adobe ekspert i instruktor (Adobe ACI) za Photoshop, Illustrator i InDesign. Zoran odlično poznaje i druge alate koji se koriste u grafičkoj produkciji, kao što su Adobe Acrobat i Lightroom.

Već 25 godina bavi se poslovima u oblasti grafičke produkcije i dizajna. Skoro 20 godina aktivno se bavi obukom grafičkih dizajnera i profesionalnih korisnika grafičkog softvera. Više od 12 godina radi kao prezenter za Adobe dizajn alate u zemlji i inostranstvu.

Iskustvo je sticao u marketing agencijama, redakcijama novina i časopisa, izdavačkim kućama, kao i kroz veliki broj domaćih i međunarodnih projekata. Po pozivu radi kao konsultant u izdavačkim i novinskim kućama, kao i mnogim kompanijama koje u svom sastavu imaju odeljenja dizajna i grafike.

 

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 5. juna od 17:30, na naslovnoj strani.

 

 

 

Arhiva događaja