Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Corporate Identity Design

Zoran ImširagićU četvrtak, 2. juna od 17:30h putem Live streama pratite jedno od predavanja u okviru kursa „Corporate Identity Design”, tokom kog ćete imati priliku da se upoznate sa tehnikama pomoću kojih male, srednje i velike kompanije uspostavljaju svoju korporativnu sliku, odnosno kreiraju vizuelni identitet. 

Kao polaznik ovog kursa imaćete priliku i da saznate zašto je vizuelni identitet veoma značajan za jednu kompaniju.Usvojićete osnovne veštine potrebne da bi se dizajnirao logo i drugi marketinški materijal koji predstavlja identitet kompanije. 

Kurs drži predavač Zoran Imširagić, sertifikovani Adobe ekspert i instruktor (Adobe ACI) za Photoshop, Illustrator i InDesign. Zoran odlično poznaje i druge alate koji se koriste u grafičkoj produkciji, kao što su Adobe Acrobat i Lightroom.

Već 25 godina bavi se poslovima u oblasti grafičke produkcije i dizajna. Skoro 20 godina aktivno se bavi obukom grafičkih dizajnera i profesionalnih korisnika grafičkog softvera. Više od 12 godina radi kao prezenter za Adobe dizajn alate u zemlji i inostranstvu.

Iskustvo je sticao u marketing agencijama, redakcijama novina i časopisa, izdavačkim kućama, kao i kroz veliki broj domaćih i međunarodnih projekata. Po pozivu radi kao konsultant u izdavačkim i novinskim kućama, kao i mnogim kompanijama koje u svom sastavu imaju odeljenja dizajna i grafike.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 2. juna od 17:30h, na naslovnoj strani.

 

Arhiva događaja