Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Core PHP Programming”

Boško BogojevićU sredu 17. novembra od 17:30h LINKeduTV vam omogućava da putem Live streama pratite predavanje Boška Bogojevića u okviru kursa  „Core PHP Programming” . Moći ćete da zavirite u tajne kreiranja dinamičkog sadržaja web stranica, i da pomoću praktičnih primera naučite više o PHP jeziku, kao i o implementaciji PHP-a u HTML. 

Oni koji upišu kompletan  kurs saznaće koje su glavne specifičnosti Core PHP-a i kako  to omogućava kreiranje naprednih web aplikacija. Sve ovo omogućava potpuno osposobljavanje za PHP programera, za kojima vapi IT tržište. 

Predavač Boško Bogojević je diplomirani inženjer informatike, PHP programer i predavač sa 15 godina iskustva u visokoškolskim ustanovama.

Stručnjak je za PHP i web programiranje (uključujući Ajax, jQuery, HTML5 i JavaScript tehnologije), kreiranje komercijalnih aplikacija, back-end i front-end programiranje i administraciju baza podataka (MySQL i MS SQL).

Poseduje dugogodišnje iskustvo u razvijanju i izradi aplikacija i rešenja za korporativni i javni sektor, među kojima se nalaze i projekti za međunarodne kompanije Diners Club International i Tarkett Trade, Muzej pozorišne umetnosti Srbije i Visoku školu elektrotehnike i računarstva strukovnih studija.

 

Napomena: Live stream će biti dostupan 17. novembra, od 1730h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja