Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Copywriting for Campaign”

Andreja MilkićU petak, 14. januara od 17:30h putem Live streama zavirite u predavanje u okviru kursa Copywriting for Campaign. Predavač Andreja Milkić upoznaće vas sa pojmom copywritinga, razvojem ove veštine, kao i tehnikama i strategijama kreiranja efikasne reklamne poruke, odnosno oglasa, i njegove upotrebe u savremenom poslovnom okruženju. Biće reči o zadacima koje obavlja jedan copywriter, kao i o postupku kreiranja same poruke – od naručivanja do njenog plasiranja na tržište.

Oni koji se odluče da upišu ceo kurs upoznaće se i sa osnovnim tehnikama kreativnog pisanja, ključnim elementima jednog dobrog reklamnog teksta i načinima pridobijanja pažnje ciljne publike. Saznaćete više  o  zadacima koje obavlja copywriter – od razgovora sa klijentom, preko kreiranja poruke, sve do njenog plasiranja publici koja je identifikovana kao ciljna.

Andreja Milkić je diplomirani specijalista iz oblasti marketing komunikacija (MBA in Marketing Communications, specijalističke studije Reklama i mediji, Fakultet dramskih umetnosti, 2010, Beograd) i zaposlen je u advertajzing agenciji Leo Burnett gde kao Account Director radi na kampanjama najvećih domaćih i regionalnih brendova.

Višegodišnje iskustvo u vođenju top klijenata iz FMCG-a i industrije usluga stekao je radeći na Molson Coors i Strauss Adriatic brendovima u regionu, kao i sa Banca Intesom, liderom na tržištu bankarskih usluga u Srbiji. Član International Advertising Association Serbian Chapter i jedan od koautora projekta „Marketing Leksikon”. Gostujući predavač na master studijama Fakulteta organizacionih nauka i master studijama Fakulteta dramskih umetnosti. Koordinator Biznis modula i predavač na prvoj godini AcademIAA-e. Kao predavač na BA Professional, Andreja polaznicima prenosi svoje ogromno iskustvo i utiske direktno sa advertajzing scene kako kod nas, tako i u inostranstvu.

 Napomena: Stream će biti dostupan  u petak, 14. januara od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja