Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Cisco Network Administration

Cisco Network AdministrationU ponedeljak, 30. maja, od 17:30h, putem live streama zavirite u kurs „Cisco Network Administration" i upoznajte bliže Cisco rutere i svičeve. 

Tokom niza predavanja naučićete osnove rada sa Cisco ruterima i svičevima. Pored osnovne administracije rutera, savladaćete i kreiranje virtulenih mreža, virtuelnih privatnih mreža, povezivanje udaljenih lokacija, obezbeđivanje komunikacije itd. Završetkom ovog kursa steći ćete znanja i veštine koji su vam potrebni da postanete uspešni Cisco administratori.

Kurs Cisco Network Administration vodi Predrag Jovićević, IT administrator sa preko 20 godina radnog iskustva i IT instruktor. 

Bogato iskustvo sticao je na različitim IT pozicijama u FK Crvena zvezda, u Ipsos Strategic Marketingu, kao i na RTV BK Telecom i na Fakultetu za poslovne studije i pravo. Uz to je i dugogodišnji instruktor za obuku IT administratora.

Njegovu veliku stručnost potvrđuju i svetski priznati IT sertifikati koje poseduje: Cisco Certified Network Associate (CCNA), Microsoft Certified Database Administrator (MCDBA), Microsoft Certified Systems Administrator (MCSA), Microsoft Certified IT Professional (MCITP) i Microsoft Certified Trainer (MCT). 

Napomena: predavanje će biti dostupno 30. maja od 17:30h, na naslovnoj strani.  

Arhiva događaja