Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

“Building Web Applications – Advanced PHP Programming”

U četvrtak, 21. januara, od 17:30h, pratite predavanje “Building Web Applications – Advanced PHP Programming”. 

Znanja koja vam tokom ovog kursa prenosi Vladimir Lalović će vam omogućiti da samostalno projektujete i kreirate kompleksne, efikasne i bezbedne aplikacije za web. 

Teme sa kojima ćete se upoznati odnose se na napredne tehnike PHP programiranja, obradu opštih web koncepata i onih koji počivaju na ovom programskom jeziku. Pored toga, savladaćete sve veštine koje će vam omogućiti da radite na izradi web aplikacija, kao i na njihovim bezbednosnim konceptima. Upoznaćete se i sa korisnim tehnikama i alatima pomoću kojih ćete rukovati stanjem i fajl sistemima, ali i obrađivati asinhrone klijentske pozive i procesiranje HTML formi. 

Nakon što uspešno završite kurs, imaćete kompletnu sliku o objektno orijentisanom programiranju kroz programski jezik PHP i bićete spremni da radite na izradi web aplikacija.

 

Vladimir Lalović je stručnjak za rad sa C, C++, Java i PHP programskim jezicima, MySQL, PostgreSQL i Oracle bazama podataka, Linux i UNIX administracijom, networkingom, CISCO administracijom, bezbednosti i etičkim hakovanjem.

Autor je mnogih članaka edukativnog karaktera u domaćim IT časopisima kao što su Mikro-PC WORLD, PC PRESS, Internet Ogledalo, JA.BUKA, Progr@mer, COM itd. Obukom se bavi preko 15 godina, a samostalno ili u saradnji sa timovima radio je i na raznim domaćim i međunarodnim projektima, od kojih bi se posebno istakli projekti za dva ministarstva Kraljevine Saudijske Arabije.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno u sredu, 20. januara od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja