Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

“Budućnost lidera u složenom svijetu”

Budućnost lidera u složenom svijetuU subotu, 28. maja od 9:30h putem Live streama možete pratiti seminar „Budućnost lidera u složenom svijetu” koji organizuje Centar za razvoj karijere u Bosni i Herecgovini. Predavač Nazif Hasanbegović ukazaće vam na to zašto su najbolji poslovni lideri poput svetionika. Upoznaćete se sa mekim veštinama koje su neophodne da bi neko u savremenom svetu bio uspešan lider i išao ka poslovnim uspesima. 

Kroz sagledavanje prethodnih turbulencija - zdravstvenih, političkih, ekonomskih i društvenih - sa kojima se suočavamo poslednjih godina na globalnom nivou, naučićete koje su sposobnosti lideri morali da razvijaju u takvim okolnostima i na osnovu čega su se među svim liderima upravo u teškim renucima izdvojili oni izuzetni.

 

Misija pravih lidera podrazumeva da budu čvrsti kao planina, ali i da poput svetionika ljudima u svom poslovnom i privatnom okruženju pokažu put, kako u dobrim tako i u lošim vremenima. Bez obzira na situaciju u kojoj se nalaze, treba da budu u stanju da sačuvaju razum kada ga svi oko njih gube. Nazif Hasanbegović daće vam smernice kako se do pozicije uspešnog lidera zapravo dolazi. 

Nazif je magistar komunikacijskih nauka i sertifikovani trener, sa više od 15 godina relevantnog profesionalnog iskustva. Angažovan je na poslovima kreiranja i razvoja odnosa s javnošću i odnosa s medijima, bavi se dizajniranjem i implementacijom kampanja usmerenih ka promeni svesti javnosti, njihovim uticajem na ponašanje i zagovaranjem tih vrednosti, te kreiranjem interne i eksterne komunikacijske strategije i planova za vladine i nevladine institucije, kao i za poslovne klijente. Osim toga, razvio je posebne module obuke za upravljanje komunikacijama, kako u tradicionalnim tako i u novim medijima, bavi se kreiranjem kreativnih kampanja, a vodi i treninge u oblasti HR menadžmenta i liderstva.

 

Napomena: Seminar će biti dostupan 28. maja, od 9:30, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja