Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Branding

BrandingU utorak, 11. maja, od 13:30h, zavirite u kurs Branding. Tokom predavanja ćete se upoznati sa osnovama brendinga, strategijom, konceptom brenda i namingom. 

Na celom kursu polaznici proučavaju osnovne principe brenda i brendinga koji kasnije postaju primenljivi na realnom istraživačkom projektu. Na Brendingu ćete naučiti kako da razvijete brend strategiju i pozicioniranje, izučavaćete arhitekturu i zakone brendinga i usvojićete znanja o imenovanju i sloganima.

Kurs Branding vodi predavač Zoran Imširagić. Zoran je sertifikovani Adobe ekspert i instruktor (Adobe ACI) za Photoshop, Illustrator i InDesign. Odlično poznaje i druge alate koji se koriste u grafičkoj produkciji, kao što su Adobe Acrobat i Lightroom. 

Već 25 godina bavi se poslovima u oblasti grafičke produkcije i dizajna, skoro 20 godina aktivno obučava grafičke dizajnere i profesionalne korisnike grafičkog softvera, a više od 12 godina radi kao prezenter za Adobe dizajn alate u zemlji i inostranstvu. 

Iskustvo je sticao u marketing agencijama, redakcijama novina i časopisa, izdavačkim kućama, kao i kroz veliki broj domaćih i međunarodnih projekata. Po pozivu radi kao konsultant u izdavačkim i novinskim kućama, kao i u mnogim kompanijama koje u svom sastavu imaju odeljenja dizajna i grafike. 

 

Napomena: PPredavanje će biti dostupno u utorak, 11. maja, od 13:30h na naslovnoj strani.

 

Arhiva događaja