Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Brending”

BrendingU sredu 29. marta od 17:30 pratite predavanje Tijane Pantelić Janićijević u okviru kursa „Brending” i saznajte više o  kompaniji koja svake godine objavljuje 100 najvrednijih svetskih brendova. Bliže ćete se upoznati sa  elementima koji jedan brend čine uspešnim, i otkriti zašto su nam neki poroizvodi privlačniji od drugih. Uvidećete značaj koji za brend imaju logo, ime, slogan i emocije koje oni izazivaju kod svoje ciljne grupe.

Imate priliku i da, izučavajući ovaj kurs, saznate na koje načine se vrši plasiranje brenda, kako se razvija njegova snaga i kako se može povećati njegova vrednost. Radi što lakšeg razumevanja, u kursu smo naveli brojne primere poznatih brendova, koje sigurno svakodnevno i sami koristite.

 

Tijana Pantelić Janićijević  je Business Development Director kreativne agencije Domino communications gde sarađuje sa svetski poznatim brendovima. Po obrazovanju je diplomirana novinarka, a pre uspešne karijere u svetu advertajzinga radila je nekoliko godina u medijima.

Tijana se bavi strategijama, kampanjama i izgradnjom brendova za klijente poput: Johnson&Johnson, Delhaize Group, CBRE, Honda Motors, Soko Štark, Atlantic Group, Shikun & Binui Group, AFI Europe i mnoge druge. Inspiraciju pronalazi u svemu što prelazi granicu svakodnevice i zakoračuje u svet mašte, gde se rađaju najbolje ideje.

Kao predavačica na BusinessAcademy Professional, Tijana polaznicima prenosi svoje dragoceno iskustvo i praktične veštine direktno iz aktuelnog advertajzing okruženja.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 29. Marta od 17:30, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja