Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Blockchain Technology”

Aleksandar MatanovićU četvrtak, 1. jula, pratite predavanje Aleksandra Matanovića i saznajte kako je nastao bitcoin, šta blokčejn tehnologije čini revolucionarnim, mogu li kriptovalute bez blokčejna i obrnuto i kako regulativa utiče na ovaj proces. Otkrijte i šta nas u budućnosti očekuje iz oblasti kriptovaluta i kako će uticati na tržište. 

Tokom celokupnog kursa Blockchain Technologies imaćete priliku da čujete nešto više o tome šta može da se radi sa kriptovalutama, a šta sa tokenima. Dobićete odgovor i na pitanja čemu služi blokčejn tehnologija i zašto ona toliko mnogo obećava, a tako se malo do sada desilo.

Predavač BusinessAcademy Aleksandar Matanović osnivač je i suvlasnik online servisa za otkup i prodaju bitcoina ecd.rs, potpredsednik Bitcoin asocijacije Srbije, međunarodni konsultant i edukator u oblasti kriptovaluta i blokčejn tehnologije. Sa kriptovalutama se upoznaje 2011. godine i brzo shvata potencijal ovog fenomena. Servis ecd.rs, čiji je osnivač, danas u svom sastavu ima i 6 automata za kupovinu kriptovaluta, kao i 3 automata na kojima se mogu i kupovati i prodavati kriptovalute.

Pokrenuo je i franšizu Cointelegrapha za Srbiju, a 2016. završio master studije iz oblasti digitalnih valuta, prve tog tipa u svetu, na Univerzitetu Nikozija na Kipru. Duboko veruje da je blokčejn revoluciju nemoguće zaustaviti i trudi se da bude što aktivniji učesnik te revolucije, pre svega kroz širenje svesti i izgradnju lokalne infrastrukture za korišćenje kriptovaluta.

Napomena: Predavanje će biti dostupno u četvrtak, 1. jula, od 17:30h na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja