Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Azure Applications Development”

„Azure Applications Development”U četvrtak, 7. jula od 17:40h putem Live streama imate priliku da se bliže upoznate sa Cloud platformom kompanije Microsoft, Azure, koja je namenjena izgradnji, testiranju, objavljivanju i upravljanju aplikacijama i servisima. Saznaćete zašto je danas, u svetu opšteg prelaska na Cloud tehnologije, Azure jedan od najznačajnijih proizvoda kompanije Microsoft. 

 

U kursu „Azure Applications Development”, koji vodi Marko Stojičević,  polaznici imaju prilike da se upoznaju sa osnovnim konceptima ove platforme i da nauče kako da Azure iskoriste za unapređenje aplikacije koje razvijaju lokalno.

 

Predavač Marko Stojićević je stručnjak za Software Development i PHP, C, C#, Java, HTML i CSS tehnologije. Još kao student Matematičkog fakulteta u Beogradu, Marko je učestvovao na konkretnim IT projektima, što ga je, nakon sticanja diplome mastera informatičkih nauka, učinilo ekspertom koji je spreman da se upusti u najveće izazove.

Svoje profesionalno iskustvo sticao je radeći u IT sektorima internacionalnih kompanija, među kojima su Banca Intesa, Rhea Software, UsableNet i Best Solution Tim.

Napomena: Predavanje će biti dostupno 7. jula, od 17:40h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja