Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Architectural Project Management”

Jovana KondićU sredu, 1. juna, od 17:30h, putem Live streama možete pratiti predavanje Jovane Kondić u okviru kursa „Architectural Project Management”, na kom ćete saznati kako da planirate, koordinirate, kontrolišete i usmeravate građevinske radove. 

Pored osnova menadžmenta, ovaj kurs će obrađivati i osnovne principe predmera i predračuna svih građevinskih radova, pa ćete naučiti kako da procenite koliko je radova potrebno, kao i da uradite predračun konačne cene njihovog izvođenja. Uz to, pohađanje ovog kursa omogućiće vam da steknete i mnoga druga korisna i praktična znanja koja će vam biti veoma značajna tokom karijere.

Predavač Jovana Kondić je diplomirani inženjer arhitekture sa Arhitektonskog fakulteta u Beogradu.Na početku karijere radila je kao arhitektonski tehničar, da bi kasnije počela samostalno da izvodi radove. Sa velikim uspehom je dizajnirala i realizovala radove na nizu enterijera u Beogradu i Novom Sadu. Poseduje zvanični Autodesk Certified Professional sertifikat za program AutoCAD. 

Napomena: predavanje će biti dostupno 1. juna, od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja