Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Apache Web Server Administration”

„Apache Web Server Administration”U utorak, 20. juna od 17:30 putem live streama zavirite u predavanje Vladimira Lalovića u okviru kursa „Apache Web Server Administration” i naučite da samostalno instalirate, konfigurišete i zaštitite Apache Web Server. 

Tokom celog kursa polaznici će savladati i kompletan proces kompajliranja Apache Web Servera iz source koda, proces updateovanja, podešavanja za optimalan rad, kao i instaliranje i korišćenje najpoznatijih programa koji pretpostavljaju Apache Web Server za osnovu pod kojom rade.

 

Vladimir je stručnjak za C, C++, Java i PHP programske jezike, MySQL, PostgreSQL i Oracle baze podataka, Linux, UNIX i CISCO administraciju, networking, bezbednost i etičko hakovanje.

Autor je mnogih članaka edukativnog karaktera u domaćim IT časopisima kao što su Mikro-PC WORLD, PC PRESS, Internet Ogledalo, JA.BUKA, Progr@mer, COM itd.

Obukom se bavi preko 15 godina, a samostalno ili u saradnji sa timovima radio je i na raznim domaćim i međunarodnim projektima, od kojih bi se posebno istakli projekti za dva ministarstva Kraljevine Saudijske Arabije. 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 20. juna od 17:30, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja