Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Angular”

AngularU utorak, 23. maja od 17:30 putem Live streama zavirite u predavanje Vladimira Lalovića koje drži u sklopu kursa „Angular” i detaljnije upoznajte frontend framework koji je razvio Google. 

Saznaćete kako Angular u svom sklopu objedinjuje sve alate neophodne za kreiranje kompleksnih, velikih web aplikacija na brz i jednostavan način. Otkrićete i kako Angular možete korirstiti za razvoj brzih i kvalitetnih aplikacija, koje su dinamične i vidljive korisniku. 

Kompletan kurs uči vas  kako se kreiraju JavaScript aplikacije. Temeljno ćete se poznati sa single - page web aplikacijama, ali i pojmovima kao što su Vanilla JS, Node.js, npm, softverski okvir Vue, i konačno naučiti kako se koristi React JavaScript biblioteka. 

Predavač Vladimir Lalović je stručnjak za rad sa C, C++, Java i PHP programskim jezicima, MySQL, PostgreSQL i Oracle bazama podataka, Linux i UNIX administracijom, networkingom, CISCO administracijom, bezbednosti i etičkim hakovanjem.

Autor je mnogih članaka edukativnog karaktera u domaćim IT časopisima kao što su Mikro-PC WORLD, PC PRESS, Internet Ogledalo, JA.BUKA, Progr@mer, COM itd. Obukom se bavi preko 15 godina, a samostalno ili u saradnji sa timovima radio je i na raznim domaćim i međunarodnim projektima, od kojih bi se posebno istakli projekti za dva ministarstva Kraljevine Saudijske Arabije.

Napomena: Stream će biti dostupan 23. maja, od 17:30, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja