Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Analiza posla

Analiza poslaU četvrtak, 29. oktobra, od 10h putem streama možete pratiti predavanje „Analiza posla”.

Ne propustite predavanje Nede Mirković i saznajte šta se podrazumeva pod analizom posla i zbog čega je ona važna u procesu selekcije.

Neda Mirković je diplomirani psiholog, sertifikovani REBT terapeut Instituta Albert Elis iz Njujorka i konsultant internacionalne kompanije Human Synergistics. Od početka karijere bavi se primenom stečenih psiholoških znanja u biznisu, pružajući jedinstven spektar usluga u oblasti razvoja zaposlenih i razvoja organizacija. 

Osnivač je i direktor agencije SINAPSA, specijalizovane, pre svega, za pružanje usluga kompanijama u razvoju HR sistema, unapređenja interne organizacije kroz najsavremenije metode korporativnog razvoja. 

Takođe, SINAPSA je prepoznata po uslugama usmerenim na razvoj pojedinaca i postizanje njihove veće lične efikasnosti i produktivnosti. Posebna Nedina specijalnost jesu različiti treninzi namenjeni budućim profesionalcima u HR-u, kojima sa lakoćom prenosi stečena znanja i pomaže im da ovladaju različitim HR alatima kako bi još uspešnije obavljali svoj posao.

Napomena: Stream će biti dostupan 29. oktobra, od 10:00h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja