Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Analiza posla

U utorak, 20. avgusta, od 17h putem streama možete pratiti predavanje „Analiza posla”.

0Ne propustite predavanje Nede Mirković i saznajte šta se podrazumeva pod analizom posla i zbog čega je ona važna u procesu selekcije.

Neda Mirković je diplomirani psiholog, sertifikovani REBT terapeut Instituta Albert Elis iz Njujorka i konsultant internacionalne kompanije Human Synergistics. Od početka karijere bavi se primenom stečenih psiholoških znanja u biznisu, pružajući jedinstven spektar usluga u oblasti razvoja zaposlenih i razvoja organizacija. 

Osnivač je i direktor agencije SINAPSA, specijalizovane, pre svega, za pružanje usluga kompanijama u razvoju HR sistema, unapređenja interne organizacije kroz najsavremenije metode korporativnog razvoja. 

Takođe, SINAPSA je prepoznata po uslugama usmerenim na razvoj pojedinaca i postizanje njihove veće lične efikasnosti i produktivnosti. Posebna Nedina specijalnost jesu različiti treninzi namenjeni budućim profesionalcima u HR-u, kojima sa lakoćom prenosi stečena znanja i pomaže im da ovladaju različitim HR alatima kako bi još uspešnije obavljali svoj posao.

Napomena: Stream će biti dostupan 20. avgusta, od 16:55h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja