Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Advertajzing

U četvrtak, 21. novembra, od 17:30h putem LIVE STREAMA možete pratiti predavanje „Advertajzing”.

0Iskoristite priliku da pogledate predavanje Andreje Milkića i saznajte više o advertajzingu i pripremi i organizovanju reklamnih kampanja. 

Andreja Milkić je diplomirani specijalista iz oblasti marketing komunikacija (MBA in Marketing Communications, specijalističke studije Reklama i mediji, Fakultet dramskih umetnosti, 2010, Beograd). Andreja je Account Director u advertajzing agenciji Leo Burnett, gde radi na kampanjama najvećih domaćih i regionalnih brendova.

Višegodišnje iskustvo u vođenju top klijenata iz FMCG-a i industrije usluga stekao je radeći na Molson Coors brendovima u regionu (Jelen Pivo, Nikšićko Pivo, Onogošt, Carling), kao i sa Banca Intesom, liderom na tržištu bankarskih usluga u Srbiji.

Prethodno iskustvo u oblasti marketinga, produkcije i menadžmenta u industriji zabave stekao je radeći za kompanije kao što su Warner Music (Head of Marketing and PR), Warner Bros, Pictures (Marketing Manager), RTV B92 (Executive Producer)...

Gostujući predavač na Marketing Workshopu (Ekonomski fakultet u Beogradu) i Reklamondou (Univerzitet Singidunum). Član International Advertising Association Serbian Chapter i jedan od koautora projekta „Marketing Leksikon”. Koordinator Biznis modula i predavač na prvoj godini AcademIAA-e.

Kao predavač na BA Professional, Andreja polaznicima prenosi svoje ogromno iskustvo i utiske direktno sa advertajzing scene kako kod nas, tako i u inostranstvu.

Napomena: Live stream će biti dostupan 21. novembra od 17:25h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja