Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Advanced Programming in C#”

Marko StojićevićU utorak, 7. decembra, od 17:40h, putem Live streama zavirite u jedno od predavanja Marka Stojićevića u okviru kursa „Advanced Programming in C#”. Tokom niza predavanja obrađivaće se napredni koncepti C# programiranja. 

Kurs se bavi i kolekcijama, kao i različitim vrstama generičkih tipova podataka. Naučićete kako da koristite refleksiju, te kako da korišćenjem dinamičkog programiranja obavljate generisanje koda tokom izvršavanja aplikacija. 

Oni koji odluče da upišu ceo kurs upoznaće napredne koncepte .NET platforme, naučiće kako se kontroliše životni vek .NET objekata i na koji način .NET rukuje memorijom, šta su delegati, lambda izrazi i anonimne metode. 

Poseban deo kursa baviće se različitim načinima za postizanje višenitnog izvršavanja. Kraj kursa biće posvećen različitim tehnikama za rukovanje fajlovima i folderima.

Predavač Marko Stojićević, stručnjak za Software Development i PHP, C, C#, Java, HTML i CSS tehnologije.

Još kao student Matematičkog fakulteta u Beogradu, Marko je učestvovao na konkretnim IT projektima, što ga je, nakon sticanja diplome mastera informatičkih nauka, učinilo ekspertom koji je spreman da se upusti u najveće izazove.

Svoje profesionalno iskustvo sticao je radeći u IT sektorima internacionalnih kompanija, među kojima su Banca Intesa, Rhea Software, UsableNet i Best Solution Tim.

Napomena: Live stream će biti dostupan 7. decembra, od 17:40h, na naslovnoj strani.  

Arhiva događaja