Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Advanced CSS”

Advacned CSSponedeljak, 24. januara od 17:30h, putem Live streama zavirite u predavanje Vuka Ninića u okviru kursa Advanced CSS i unapredite prethodno stečena znanja na osnovnim HTML i CSS kursevima. Obogatićete zanja novim pojmovima i konceptima koji se koriste u svrhu izgradnje konkurentnih i modernih veb stranica. 

Tokom celog kursa detaljnije ćete proučavati tipografiju, kroz upotrebu ugrađenih ili eksternih fontova, njihovu stilizaciju i različite efekte nad tekstom. Saznaćete i šta je to responsive dizajn a šta single page dizajn, kao i čemu služi bootstrap biblioteka. Kurs odgovara i na pitanja o značaju korisničkog iskustva i načinima da se ono unapredi. 

 

Predavač Vuk Ninić je diplomirani inženjer informatike, sertifikovani Adobe ekspert (ACE) i licencirani Adobe instruktor (ACI). Godinama vrlo uspešno radi u oblastima web i grafičkog dizajna, balansirajući između digitalnog i opipljivog sveta. Perfekcionista po pitanju dizajna i vizuelnih komunikacija. Aktivno se bavi razvojem novih pristupa u web dizajnu, frontend developmentom i kreiranjem internet marketing strategija.

Višegodišnje iskustvo gradio je vođenjem i učešćem u brojnim projektima, među kojima su i oni za Srbijagas, Ušće TC, Naxi radio, Srpsku Pravoslavnu Crkvu, Zorka Opeku, Srednju školu za informacione tehnologije – ITHS, Savremenu gimnaziju, LINK group, DOT i mnoge druge.

Tvorac je više kurseva iz oblasti dizajna i frontend razvoja. Više od decenije predaje u tim oblastima i za iste tvrdi da je jedina konstanta, stalna promena. Uporedo je angažovan na ITAcademy i dve visokoškolske ustanove. Suorganizator je nekoliko TEDx konferencija u zemlji.

 

Napomena: predavanje će biti dostupno 24. januara od 17:30h, na naslovnoj strani.  

Arhiva događaja