Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Adobe Premiere – Video Editing Design”

„Adobe Premiere – Video Editing Design”U sredu, 21. aprila, putem Live streama gledajte predavanje Ivana Đorđevića i saznajte više o savremenim metodama video-montaže, projektima audio i video produkcije i postprodukcije. 

Saznaćete više o radu sa programom Adobe Premiere CC (Creative Cloud), kao i o mogućnostima da samostalno izmontirate video-materijal, obradite zvuk na profesionalnom nivou i kreirate grafičke celine koje ćete inkorporirati u svoj video-rad. 

Takođe, savladaćete tehnike kreiranja video-rada za upotrebu u više različitih aplikacija i na različitim uređajima. Kurs Adobe Premiere – Video Editing Design vodi Ivan Đorđević, koji se duže od 20 godina profesionalno bavi audio i video produkcijom i edukacijom radijskih i televizijskih tehničara, snimatelja, montažera i novinara. 

Dugogodišnje iskustvo sticao je kroz rad za Radio-televiziju Srbije, tajvansku novinsku agenciju, Tanjug i veliki broj privatnih produkcijskih studija i agencija. 

Kao BBC-jev sertifikovani trener, osam godina je obučavao snimatelje i montažere u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Ukrajini i Nigeriji. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, na Katedri za filmsku i televizijsku montažu. 

Napomena: Predavanje će biti dostupno u sredu, 21. aprila, od 17:30h, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja