Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Adobe Illustrator”

Adobe IllustratorU petak, 19. maja od 17:30 putem Live streama zavirite u predavanje Zorana Imširagića u okviru kursa „Adobe Illustrator” tokom kog ćete obraditi osnovne elemente za rad u ovom programu, kao i crtanje jednostavnih i složenih oblika, upotrebom različitih alata i paleta. Upoznaćete se sa režimom boja i bojenja pomoću Color, Swatches i Gradient palete, kao i sa mogućnostima manipulisanja tekstom u Illustratoru. Osim tehnika rada u Illustratoru, radićete i na realnim dizajnerskim rešenjima. Cilj ovog kursa je da upoznate sve mogućnosti programa Adobe Illustrator CC, koje će vam pomoći da istaknete svoju kreativnost i da se umetnički i dizajnerski izražavate, crtajući vektorsku grafiku.

Predavač Zoran Imširagić je sertifikovani Adobe ekspert i instruktor (Adobe ACI) za Photoshop, Illustrator i InDesign. Odlično poznaje i druge alate koji se koriste u grafičkoj produkciji, kao što su Adobe Acrobat i Lightroom.

Već 25 godina bavi se poslovima u oblasti grafičke produkcije i dizajna, skoro 20 godina aktivno obučava grafičke dizajnere i profesionalne korisnike grafičkog softvera, a više od 12 godina radi kao prezenter za Adobe dizajn alate u zemlji i inostranstvu.

Iskustvo je sticao u marketing agencijama, redakcijama novina i časopisa, izdavačkim kućama, kao i kroz veliki broj domaćih i međunarodnih projekata. Po pozivu radi kao konsultant u izdavačkim i novinskim kućama, kao i u mnogim kompanijama koje u svom sastavu imaju odeljenja dizajna i grafike.

Napomena: Stream će biti dostupan 19. maja, od 17:30, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja