Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Adobe Illustrator”

„Adobe Illustrator”U četvrtak, 1. aprila, od 9:30h pratite predavanje predavača IT akademije Nevene Ružić i otkrijte kako se Illustrator koristi za kreiranje i obradu vektorskih elemenata, a kako za obradu rasterskih. Saznajte kako nam Illustrator pomaže da osmislimo i nacrtamo dizajn, bio on logo, etiketa, baner ili celokupni vizuelni identitet firme. Nevena Ružić uputiće vas i kako kreirani dizajn u Illustratoru možemo pripremati za štampu i predočiće vam koje su sve karakteristike ovog programa uticale na to da Illustrator danas postane jedan od najkorišćenijih vektorskih programa i glavni alat za rad svakog dizajnera.

O brojnim mogućnostima Adobe Illustratora u kreiranju kreativnih i zanimljivih grafičkih rešenja pogledajte više u predavanju mladog grafičkog stručnjaka sa velikim iskustvom. 

Nevena Ružić se već čitavu deceniju bavi grafičkim dizajnom, kroz školovanje i praktičan rad. Završila je srednju školu za dizajn i Fakultet primenjenih umetnosti Univerziteta u Beogradu. Na istom fakultetu dobila je i master diplomu, na odseku Grafika i knjiga.

Tokom svog školovanja, a i kasnije, Nevena je svoje znanje i talenat potvrđivala učešćem na brojnim žiriranim izložbama širom zemlje i ponosni je vlasnik nagrade za najboljeg studenta grafičara. Kao jedan od najboljih studenata Univerziteta u Beogradu, Nevena je bila među malobrojnima koji su dobili Dositejevu stipendiju za mlade talente. Nastavila je sa profesionalnim usavršavanjem, došavši do Adobe Expert sertifikata.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno u četvrtak, 1. aprila, od 9:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja