Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Adobe Illustrator”

Zoran ImširagićU ponedeljak, 8. marta, putem Live streama pratite predavanje Zorana Imširagića, predavača ITAcademy, i saznajte više o mogućnostima i alatima Adobe Illustratora, koje će vam pomoći da istaknete svoju kreativnost i da se umetnički i dizajnerski izražavate, crtajući vektorsku grafiku.

Predavač Zoran Imširagić je sertifikovani Adobe ekspert i instruktor (Adobe ACI) za Photoshop, Illustrator i InDesign. Odlično poznaje i druge alate koji se koriste u grafičkoj produkciji, kao što su Adobe Acrobat i Lightroom.

Već 25 godina Zoran Imširagić se bavi poslovima u oblasti grafičke produkcije i dizajna. Skoro 20 godina aktivno se bavi obukom grafičkih dizajnera i profesionalnih korisnika grafičkog softvera. Više od 12 godina radi kao prezenter za Adobe dizajn alate u zemlji i inostranstvu.

Iskustvo je sticao u marketing agencijama, redakcijama novina i časopisa, izdavačkim kućama, kao i kroz veliki broj domaćih i međunarodnih projekata. Po pozivu radi kao konsultant u izdavačkim i novinskim kućama, kao i mnogim kompanijama koje u svom sastavu imaju odeljenja dizajna i grafike.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno u ponedeljak, 8. marta, od 17:30h, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja