Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Administrative Process Automation

Zoran IlićU petak, 16. jula, u 17:30h, zavirite u još jedan deo kursa Administrative Process Automation. I ovog puta LINKeduTV vam omogućava produbljivanje znanja o procesima automatizacije poslovnog okruženja. 

Zajedno sa predavačem Zoranom Ilićem dajemo vam mogućnost da savladate automatizaciju poslovnih procesa korišćenjem komandne linije i PowerShell frameworka, kreiranje BAT fajlova i automatizaciju Linux infrastrukture korišćenjem Bash skripti. Gledaoci koji upišu ceo kurs tokom obuke će naučiti još više o kreiranju naprednih rešenja za automatizaciju procesa i pokretanju skripti za domensko okruženje. 

Nakon odslušanog kursa bićete u mogućnosti da automatizujete neke od procesa u svom poslovnom okruženju i sebi smanjite vreme za njihovo odrađivanje.

Kurs Administrative Process Automation vodi Zoran Ilić, sistem administrator u Ministarstvu nauke Republike Srbije sa stalnim angažovanjem na zaštiti, sigurnosti i projektovanju računarskih mreža za potrebe Ministarstva. Obučavao je tim sistem administratora RTS-a. Napisao je više knjiga, među kojima se ističu one iz oblasti Linux serverskih okruženja i administracije. 

Aktivan je učesnik projekata pod okriljem Evropske komisije iz oblasti informacionih tehnologija. Vrstan je poznavalac programskih jezika baziranih na C jeziku, iskusan administrator Linux web hosting platformi i stručnjak za kriptografske protokole u web okruženju. 

 

Napomena: predavanje će biti dostupno u petak, 16. jula, u 17:30h, na naslovnoj strani

Arhiva događaja