Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Active Directory Infrastructure”

„Active Directory Infrastructure”U subotu, 27. maja, od 9:30, putem Live streama zavirite u deo kursa „Active Directory Infrastructure”, koji vodi Olivera Todorović i saznajte više o upravljanju naprednim servisima Aktivnog direktorijuma u Windows Serveru. 

Uspešnim savladavanjem ovog kursa naučićete kako da instalirate i konfigurišete Aktivni direktorijum, da upravljate njim i pratećim servisima u Windows Serveru. 

Bliže ćete se upoznati sa konfiguracijom infrastrukture Aktivnog direktorijuma i implementacijom identifikacionih servisa. Segment na koji se stavlja poseban fokus na ovom kursu jesu objekti u Aktivnom direktorijumu, uspostavljanje federacija u Aktivnom direktorijumu i upravljanje infrastrukturom Aktivnog direktorijuma korišćenjem Grupnih polisa.

Predavačica Olivera Todorović je diplomirana inženjerka mašinstva sa MCT, MCSA i MCSE sertifikatima za Windows tehnologije. Posle završene IT akademije i stečenih Microsoft međunarodnih sertifikata, radila je u kompaniji koja vrši outsource podršku za velike klijente u helpdesku i na implementaciji i održavanju serverske infrastrukture.

Kao predavačica na sertifikovanim Microsoft obukama za Windows Server 2012 i 2016, sigurnost i zaštitu, obučavala je administratore u različitim kompanijama, u privatnom i društvenom sektoru, kao što su Ministarstvo odbrane RS, Ministarstvo unutrašnjih poslova RS, Vojska Srbije, BIA, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstvo rudarstva i energetike, Kancelarija za IT i eUpravu, Zavod za statistiku, JP Pošte Srbije, Jugoimport – SDPR, Ministarstvo finansija RS – Uprava za trezor i mnogi drugi. 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 27. maja, od 9:30, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja