Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Active Directory Infrastructure

Active Directory InfrastructureU subotu, 15. maja, od 9:30h, u pratite kurs Active Directory Infrastructure. Tokom niza od sedam predavanja ćete steći znanja za upravljanje naprednim servisima Aktivnog direktorijuma u Windows Serveru. LINKeduTV sada vam omogućava uvid u predavanja Olivere Todorović. 

Uspešnim savladavanjem ovog kursa naučićete kako da instalirate i konfigurišete Aktivni direktorijum, da upravljate njim i pratećim servisima u Windows Serveru. 

Bliže ćete se upoznati sa konfiguracijom infrastrukture Aktivnog direktorijuma i implementacijom identifikacionih servisa. Segment na koji se stavlja poseban fokus na ovom kursu jesu objekti u Aktivnom direktorijumu, uspostavljanje federacija u Aktivnom direktorijumu i upravljanje infrastrukturom Aktivnog direktorijuma korišćenjem Grupnih polisa.

Predavač Olivera Todorović je diplomirani inženjer mašinstva sa MCT, MCSA i MCSE sertifikatima za Windows tehnologije.

Posle završene IT Akademije i stečenih Microsoft međunarodnih sertifikata, radila je u kompaniji koja vrši outsource podršku za velike klijente u helpdesku i na implementaciji i održavanju serverske infrastrukture.

Kao predavač na sertifikovanim Microsoft obukama za Windows Server 2012 i 2016, sigurnost i zaštitu, obučavala je administratore u različitim kompanijama, u privatnom i društvenom sektoru, kao što su Ministarstvo odbrane RS, Ministarstvo unutrašnjih poslova RS, Vojska Srbije, BIA, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstvo rudarstva i energetike, Kancelarija za IT i eUpravu, Zavod za statistiku, JP Pošte Srbije, Jugoimport – SDPR, Ministarstvo finansija RS – Uprava za trezor i mnogi drugi. 

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno putem Live streama u  subotu, 15. maja, od 9:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja