Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

6 fatalnih grešaka prilikom konkurisanja na posao

U subotu, 7. septembra, od 11h putem live streama možete pratiti besplatnu radionicu „6 fatalnih grešaka prilikom konkurisanja na posao”, koju organizuje Centar za razvoj karijere.

0

Intervju za posao je jedna od situacija koje mogu da nam budu izuzetno neprijatne, ali i nešto što možemo da doživimo kao izazovan, čak i zabavan poduhvat.

Od čega to primarno zavisi? 

HR konsultantkinje Jelena Jeremić i Milica Paskulov će održati radionicu u trajanju od 1,5h na kojoj će podeliti korisne informacije, ali i iskustva sa terena kada je u pitanju razgovor za posao i kako to izgleda „sa druge strane stola”.

Gde kandidati najčešće greše? Kako da odgovorimo na najčešća ili na trik pitanja?

U toku radionice učesnici će imati priliku i da se stave u ulogu osobe koja je došla na razgovor za posao i da provere kako se snalaze u ovakvim situacijama.

Iskustvo profesionalaca

Jelena je po profesiji psiholog sa specijalizacijom u oblasti psihologije rada. Ima edukaciju iz koučinga i geštalt psihoterapije. Bavi se procenom potencijala i kompetencija zaposlenih i kreiranjem razvojnih projekata. Ima iskustva u radu kako sa rukovodiocima svih nivoa, tako i sa operativcima.

Jelena je akreditovana za programe The Ken Blanchard Companies, kao što su: Situaciono rukovođenje, Situaciono rukovođenje timovima, Građenje poverenja, Rukovodilac po prvi put.

Milica iza sebe ima 20 godina konsultantskog, trenerskog i koučing rada na razvoju ljudi i različitih organizacija u Srbiji, regionu, centralnoj i istočnoj Evropi.

Glavna snaga joj je organizovanje i držanje na stotine treninga i radionica iz oblasti poslovnih i menadžment veština. Pored toga, akreditovana je za trening programe The Ken Blanchard Companies.

Live stream

U subotu, 7. septembra, od 11 časova, klikom na link pristupate prenosu predavanja.

Arhiva događaja