Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„3ds Max Modeling”

3ds Max ModelingU petak, 23. aprila putem LIVE streama pratite predavanje Jovane Kondić 3ds Max Modeling i upoznajte se sa osnovnim alatima za kreiranje prostornih modela u Autodeskovom softveru 3ds Max. Predavač Jovana Kondić upoznaće vas sa  izgledom korisničkog interfejsa, kao i sa različitim paletama u kojima su raspoređene alatke za modelovanje objekata i scena. Pored toga, polaznik se upoznaje sa geometrijskim podnivoima objekata, ali i sa različitim alatkama specifičnim za te nivoe. Kroz ovaj kurs se izučava rad sa 2D i 3D objektima, koji vam pomažu u kreiranju željenih predmeta i prostora. 

 

Oni koji se odluče za kompletan kurs,  imaju mogućnost da se osposobe za funkcionalno korišćenje Autodeskovog softvera 3ds Max. Pored toga, uz ovaj kurs polaznici će naučiti kako da koriste osnovne alatke pomoću kojih se kreiraju kako jednostavni, tako i komplikovani 3D modeli, kako se radi sa kamerama i sa osnovama animacije i kako da se dizajnersko rešenje pretoči u 3D model. Cilj kursa je upoznavanje polaznika sa osnovnim principima poligonalnog modelovanja, te radom sa spline objektima pomoću kojih kreiramo linijske crteže od kojih kasnije možemo dobiti složeniju geometriju.

 

Predavač Jovana Kondić je diplomirani inženjer arhitekture na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Na početku svoje karijere Jovana je radila kao arhitektonski tehničar, da bi kasnije počela samostalno da izvodi radove. Dizajnirala je i realizovala radove na nekoliko enterijera u Beogradu i Novom Sadu. Poseduje zvanični Autodesk Certified Professional sertifikat za program AutoCAD.

Od 2010. radi na ITAcademy kao instruktor i koordinator nastave.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno u petak, 23. aprila od 17:30h na naslovnoj strani

Arhiva događaja