Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„3ds Max Modeling”

„3ds Max Modeling”U sredu, 24. marta, putem Live streama pratite predavanje Jovane Kondić „3ds Max Modeling”. 

Na kursu 3ds Max modelovanje obrađeni su osnovni alati za kreiranje prostornih modela u Autodeskovom softveru 3ds Max. Polaznik se upoznaje sa izgledom korisničkog interfejsa, kao i sa različitim paletama u kojima su raspoređene alatke za modelovanje objekata i scena. Pored toga, polaznik se upoznaje sa geometrijskim podnivoima objekata, ali i sa različitim alatkama specifičnim za te nivoe. Kroz ovaj kurs se izučava rad sa 2D i 3D objektima, koji nam pomažu da kreiramo željene predmete i prostore. Kroz vežbe izrade modela videćemo kako se kombinacijom naučenih alatki kreiraju različiti prostorni modeli i scene.

Cilj ovog kursa je da polaznike potpuno osposobi za funkcionalno korišćenje Autodeskovog softvera 3ds Max. Pored toga, uz ovaj kurs polaznici će naučiti kako da koriste osnovne alatke pomoću kojih se kreiraju kako jednostavni, tako i komplikovani 3D modeli, kako se radi sa kamerama i osnovama animacije i kako da se dizajnersko rešenje pretoči u 3D model. Drugim rečima, cilj kursa je upoznavanje polaznika sa osnovnim principima poligonalnog modelovanja, te radom sa spline objektima, pomoću kojih kreiramo linijske crteže od kojih kasnije možemo dobiti složeniju geometriju.

Predavač Jovana Kondić je diplomirani inženjer arhitekture sa Arhitektonskog fakulteta u Beogradu. Na početku svoje karijere Jovana je radila kao arhitektonski tehničar, da bi kasnije počela samostalno da izvodi radove. Dizajnirala je više enterijera i realizovala radove na njima u Beogradu i Novom Sadu. Poseduje zvanični Autodesk Certified Professional sertifikat za program AutoCAD.

Od 2010. radi na ITAcademy kao instruktor i koordinator nastave.

Napomena: Predavanje će biti dostupno u sredu, 24. marta, od 17:30h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja