Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Zasnivanje radnog odnosa, ugovaranje i raskid

U četvrtak, 6. oktobra, od 17:00h, putem streama moći ćete da pratite predavanje „Zasnivanje radnog odnosa, ugovaranje i raskid”.

0Upoznajte se sa načinima ugovaranja i pregovaranja prilikom zaključivanja ugovora o radu, kao i o prestanku radnog odnosa. Saznajte koji su osnovni standardi vezani za radne odnose. Ne propustite ovo korisno predavanje. 

Miroslav Gajić je stručnjak u oblastima pravnih aspekata poslovanja i radnog prava. Radno iskustvo sticao je u advokatskim kancelarijama „Joksović, Stojanović i partneri” i „Mikijelj, Janković i Bogdanović”, prevashodno u oblastima privrednog i korporativnog prava, ali i međunarodnog, radnog, porodičnog, naslednog, obligacionog, autorskog i prava intelektualne svojine, kao i povreda ljudskih prava. Završio je Pravni fakultet Univerziteta Union u Beogradu. Već tokom studija počeo je da se bavi međunarodnim javnim pravom. Tri puta je učestvovao i ostvarivao značajne uspehe kao član tima nacionalnih pobednika na međunarodnom takmičenju u simulaciji suđenja pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu „Jessup Moot Court”, koje se svake godine održava u Vašingtonu, SAD. Njegovo predavačko iskustvo, između ostalog, uključuje i izlaganje u Školi nove politike, u okviru Inicijative mladih za ljudska prava.

Napomena: Stream će biti dostupan 6. oktobra od 16:55h na naslovnoj strani.




Arhiva događaja