Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Windows Server 2016 OS – Infrastruktura

U utorak, 12. decembra, od 17:30h, putem LIVE STREAMA možete pratiti predavanje „Windows Server 2016 OS – Infrastruktura”.

0Ne propustite priliku da pogledate predavanje Denisa Ahmečkovića i steknite osnovna znanja i veštine potrebne za praktičnu upotrebu Windows Server 2016 operativnog sistema. Naučite više o instalaciji i konfiguraciji samog operativnog sistema.  

Denis Ahmečković je IT Manager i Incident Manager najjače svetske kompanije za istraživanje tržišta – Nielsen Company, odgovoran za upravljanje i primenu projekata po nalogu top menadžmenta kompanije, kao i Microsoftov sertifikovani sistem inženjer i Microsoftov sertifikovani trener, sa odličnim poznavanjem dizajna, primene i administracije serverskih i klijentskih tehnologija, zasnovanih na MS Windows operativnim sistemima svih generacija u mrežnim okruženjima; specijalista u automatizaciji instalacije, konfigurisanja i rešavanja problema u MS Windows operativnim sistemima. Primenjuje u radu i konfiguriše MS Exchange Server, Back Office familije i Microsoft.NET familije. Bavi se aktivno primenom sigurnosnih tehnologija i zaštitom mreža operativnih sistema. Dugogodišnji je predavač na ITAcademy.

Napomena: Live stream će biti dostupan 12. decembra od 17:25h na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja