Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Virtualni dani karijera i znanja

U okviru ovogodišnjeg onlajn sajma zapošljavanja „Virtualni dani karijera i znanja 2016“, koji organizuje Infostud, uz podršku BusinessAcademy i ITAcademy, možete prisustvovati zanimljivim panel diskusijama i saznati sve o značaju prakse prilikom zapošljavanja. 

0

Panel diskusije će se održati u subotu, 22. oktobra, u prostorijama kompanije LINK group, u ulici Cara Dušana 34 u Zemunu.

Na prvoj panel diskusiji, od 11 do 13h, iskusni HR stručnjaci iz vodećih kompanija govoriće o praksi koju organizuju i njenom značaju za sticanje vrednog iskustva i pronalaženje posla. Druga panel diskusija održaće se od 14 do 16h i baviće se upoređivanjem vrednosti formalnog i neformalnog obrazovanja. 

Kako da se prijavite?

Broj mesta za fizičko prisustvo je ograničen. Zato požurite i prijavite se kako biste što pre iskoristili priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoje znanje i veštine. Prijavite se klikom na ovaj link.

Za one koji ne budu dovoljno brzi i ne uspeju da obezbede sebi mesto na predavanjima i radionicama, organizovan je Live stream za oba panela. Klikom na link, pristupate prenosima.

Posetite štand ITAcademy i BusinessAcademy na online sajmu zapošljavanja i osvojte neki od vrednih kurseva iz oblasti PHP-a, Photoshopa ili engleskog jezika!

Arhiva događaja