Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Verbalna i neverbalna komunikacija u poslovnom kontekstu

U subotu, 18. novembra, od 11 časova putem LIVE STREAMA moći ćete da pratite besplatan seminar „Verbalna i neverbalna komunikacija u poslovnom kontekstu”, u organizaciji Centra za razvoj karijere

0

Edukacija u oblasti veština komunikacije neophodna je svima koji žele da ostvare svoj pun potencijal i uspeh u svojoj profesiji. Tokom edukacije i nakon nje potrebno je posvetiti određeno vreme integraciji stečenih znanja u svoje autentično iskustvo. Samo ispitivanjem sopstvenih obrazaca ponašanja i komuniciranja, analizom mišljenja i osećanja koja ih prate moguće je razotkriti razloge trenutnog stila komuniciranja, kao i stvaranje pogodnog tla za željenu promenu. Kroz vežbu, trening, upuštanje u situacije, razvoj sposobnosti i veština se uvećava. Ukoliko se u rastu naiđe na prepreku, neophodno je posvetiti joj pažnju, kako bi je otklonili, zamenili je razvijenom sposobnosti i nastavili uspon na poslovnoj lestvici.

Na seminaru ćete saznati:

 

  • kako razvoj veština komunikacije vodi ka uspehu,
  • zašto se treba edukovati o određenim stilovima komunikacije,
  • koja psihodinamika stoji iza svakog od stilova komunikacije,
  • značaj neverbalne komunikacije u poslovnom okruženju.

 

Predavanje će održati Mirjana Kokerić, nacionalno sertifikovani kouč Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije, O.L.I. integrativnog psihodinamskog usmerenja. Autor je i realizator Treninga razvoja veština za prevenciju i rešavanje konfliktnih situacija, kraćeg oblika edukacije, akreditovanog kod UPSKS-a. Veštine verbalne i neverbalne komunikacije neizostavan su deo ovog treninga. Autor je i tri onlajn seminara, akreditovana kod Zavoda za školstvo Crne Gore, namenjena stručnom usavršavanju prosvetnih radnika i razvoju njihovih veština komunikacije, prevencije konflikata i bazičnih sposobnosti za obradu emocija. 

Kao dipl. mat. za računarstvo i informatiku i trener za razvoj životnih veština u školi, Mirjana prenosi svoja znanja učenicima, podržavajući individualni razvoj svakog učenika. U radu sa klijentima kroz treninge i edukativne kurseve pruža podršku klijentima da stignu do svog cilja otkrivajući unutrašnje snage i potencijale, kroz razvoj veština i bazičnih sposobnosti, uz otklanjanje lažnih uverenja o sebi, drugima i svetu.

Live stream

U subotu, 18. novembra, od 11h klikom na link pristupate prenosu seminara.

Arhiva događaja