Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Upravljanje prodajom

U sredu, 26. oktobra, od 17:00h, putem streama moći ćete da pratite predavanje „Upravljanje prodajom”

0Kako se upravlja procesom prodaje i planiranjem prodaje? Ko su učesnici u procesu prodaje i koje su funkcije menadžera prodaje? Ne propustite predavanje Mirjane Gomilanović.

Mirjana Gomilanović je sertifikovani biznis konsultant i coach Ericksonovog instituta za coaching (Vankuver, Kanada), pridruženi sertifikovani coach Međunarodne federacije coacheva (ACC, International Coach Federation, ICF), sertifikovani konsultant i trener jedne od najvećih svetskih konsultantskih kuća Persona Global, USA.

Vlasnik je i direktor Agencije za razvoj potencijala „One2grow”, koja se bavi razvojem potencijala poslovanja, organizacija i pojedinaca kroz obuke, consulting i coaching. Prethodno je više od deset godina provela na pozicijama menadžera prodaje i marketinga u domaćim i međunarodnim kompanijama, među kojima su IBM, Siemens, Telekom Srbija i Orion telekom.

Vodila je projekte edukacije i razvoja zaposlenih u velikim organizacijama i međunarodnim kompanijama, među kojima su Coca-Cola, Komercijalna banka, Erste banka, Comtrade, Volksbank, Sanofi – Avensis, Actavis, Klinički centar Srbije, OEBS, Hellenic Petroleum, VIP i Orion telekom. Njena specijalnost su razvoj menadžmenta i timova, razvoj lidera i liderskih kompetencija, upravljanje promenama, definicija i življenje kompanijske misije, vizije i vrednosti, kao i kreiranje korporativne kulture.

Napomena: Stream će biti dostupan 26. oktobra u 16:55h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja