Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Upravljanje odnosima sa klijentima

U petak, 12. aprila, od 17:30h putem LIVE STREAMA moći ćete da pogledate predavanje „Upravljanje odnosima sa klijentima”.

Pogledajte predavanje Andreje Milkića i saznajte kako da izgradite partnerski odnos sa klijentima, povećate njihovu lojalnost i zadovoljstvo, a samim tim ostvarite i veći profit.

Andreja Milkić je diplomirani specijalista iz oblasti marketing komunikacija (MBA in Marketing Communications, specijalističke studije Reklama i mediji, Fakultet dramskih umetnosti, 2010, Beograd). Andreja je Account Director u advertajzing agenciji Leo Burnett, gde radi na kampanjama najvećih domaćih i regionalnih brendova.

0Višegodišnje iskustvo u vođenju top klijenata iz FMCG-a i industrije usluga stekao je radeći na Molson Coors brendovima u regionu (Jelen Pivo, Nikšićko Pivo, Onogošt, Carling), kao i sa Banca Intesom, liderom na tržištu bankarskih usluga u Srbiji.

Prethodno iskustvo u oblasti marketinga, produkcije i menadžmenta u industriji zabave stekao je radeći za kompanije kao što su Warner Music (Head of Marketing and PR), Warner Bros, Pictures (Marketing Manager), RTV B92 (Executive Producer)...

Gostujući predavač na Marketing Workshopu (Ekonomski fakultet u Beogradu) i Reklamondou (Univerzitet Singidunum). Član International Advertising Association Serbian Chapter i jedan od koautora projekta „Marketing Leksikon”. Koordinator Biznis modula i predavač na prvoj godini AcademIAA-e.

Kao predavač na BA Professional, Andreja polaznicima prenosi svoje ogromno iskustvo i utiske direktno sa advertajzing scene kako kod nas, tako i u inostranstvu.

Napomena: Stream će biti dostupan 12. aprila od 17:25h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja