Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Stres i sagorevanje na poslu – šta preduzeti i kako se zaštititi?

U subotu, 20. aprila, od 12h putem live streama možete pratiti besplatan seminar „Stres i sagorevanje na poslu – šta preduzeti i kako se zaštititi?”, koju organizuje Centar za razvoj karijere.

0

U današnjem savremenom dobu stres je gotovo nezaobilazna pojava; od zaposlenih se očekuje da gotovo bez predaha rade, uče, usavršavaju se i svakim danom napreduju. Svima je nametnut standard konstantnog učenja, dok se svaki minut predaha smatra izgubljenim. Upravo zato je važno da pronađemo najbolje načine da se izborimo sa stresom i na zdrav način postavimo svoje granice u odnosu sa drugima.

Na seminaru ćete imati priliku da:

  • saznate šta je to „sindrom sagorevanja” ili „burnout”;
  • čujete o najstresnijim profesijama;
  • diskutujete o A i B tipovima ličnosti;
  • naučite kako da postavite emotivne granice;
  • saznate o najefikasnijim metodama u borbi protiv stresa povezanog sa poslom.

Predavač je Dunja Janković, koja iza sebe ima višegodišnje iskustvo u radu sa mladima, sa kojima je sarađivala ne samo kao predavač na fakultetu već i kao psiholog i voditelj radionica, treninga i seminara. Osnovne i master studije psihologije završila je na Filozofskom fakultetu u Beogradu, dok je široko iskustvo stekla na brojnim programima edukacije na temu ličnog razvoja mladih, na projektima vladinih i nevladinih organizacija. Iza sebe ima iskustvo u radu u oblasti ljudskih resursa, koje koristi u radu sa mladima i njihovom karijernom razvoju. Trenutno radi kao savetnik za pomoć u učenju u kompaniji LINK group i edukuje se u oblasti psihoterapije.

Live stream

U subotu, 20. aprila, od 11 časova, klikom na link pristupate prenosu predavanja.

Arhiva događaja