Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Online Product Development and Revenue Management

U četvrtak, 26. maja, od 18:00h, putem LIVE STREAMA moći ćete da pratite predavanje „Online Product Development and Revenue Management”.

0Sastavni deo prodaje je i razvoj proizvoda u kontekstu njihovog prilagođenja potrebama konzumenata i njihovog prilagođenja stalnim promenama uslova na tržištu, što podrazumeva i načine kreiranja fleksibilne cenovne politike. Ne propustite priliku da pogledate predavanje Bojana Popivode i steknite veštine potrebne za unapređenje prodaje. 

 

Bojan Popivoda diplomirao je na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, a usavršavao se takođe u Beogradu, kao i u Frankfurtu na Majni u oblastima menadžmenta u hotelijerstvu, liderstva, preduzetništva...

Profesionalnu karijeru započeo je 1998. godine. Kao preduzetnik, učestvovao je u osnivanju i menadžmentu porodične kompanije za proizvodnju hrane sa 40 zaposlenih i sopstvenim lancem od 6 maloprodajnih objekata u Beogradu. Nakon 10 godina razvoja, kompanija je prodata, i nastavlja da uspešno posluje i beleži rast.

Od 2007. godine upravlja različitim hotelskim kompanijama na pozicijama izvršnog direktora i vodećeg projekt menadžera za razvoj hotelskih investicija u Srbiji i regionu.

Kao konsultant većeg broja domaćih i inostranih investitora, trenutno učestvuje u razvoju start-up projekata u nekoliko različitih oblasti. Poseduje višegodišnje iskustvo kao predavač. 

Napomena: Live stream će biti dostupan 26. maja od 17:55h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja