Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Online Journalism and Sellable Content

U četvrtak, 8. juna, od 17:30h, putem LIVE STREAMA moći ćete da pratite predavanje „Online Journalism and Sellable Content”

0Ne propustite priliku da pogledate predavanje Ljiljane Vučetić i saznate kako se kreiraju zanimljivi prodajni sadržaji u kontekstu konkretnih potreba kupaca.

Ljiljana Vučetić je nakon diplomiranja na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu i usavršavanja na De Anza Collegeu u Kaliforniji (Masovne komunikacije) radila kao novinar u više domaćih medija. Karijeru je nastavila u sektoru Odnosi sa javnošću i marketing u internacionalnoj kompaniji, a potom u redakcijama novih online medija. U okviru portala radila je kao novinar, urednik rubrike i urednik sajta, gde je stekla iskustvo u kreiranju i plasiranju online sadržaja, a zatim je prešla u menadžerske strukture novih medija. Ima iskustvo u oblasti promocije i izgradnje brenda, online i native advertajzingu, kao i u menadžmentu online medija. Sajtovi na kojima je radila nalaze se u top 10 najposećenijih sajtova u našoj zemlji.

Napomena: Live stream će biti dostupan 8. juna od 17:25h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja