Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Objektno relaciono mapiranje – Hibernate

U utorak, 29. oktobra, od 17h putem streama moći ćete da pogledate predavanje „Objektno relaciono mapiranje – Hibernate”.

0Iskoristite priliku da pogledate predavanje Jelene Vujošević i uz pomoć primera saznate više o objektno relacionom mapiranju, sa posebnim fokusom na alat Hibernate. 

Jelena Vujošević je diplomirani inženjer informatike. Kao jedan od najboljih studenata klase, dobila je stipendiju i poziciju demonstratora na predmetima Baze podataka, Statistika i Poslovna informatika. Radila je kao nezavisni predavač za polje EDCL-a, Java programiranja i baza i kao freelancer za web development i business intelligence. Kao deo usavršavanja svojih programerskih veština, pohađala je i ITAcademy, smer Java Development.

Trenutno radi u internacionalnoj kompaniji koja je jedan od lidera u oblasti mobilnih plaćanja, gde se bavi analizom back-to-back serverske komunikacije, svakodnevnim radom sa bazom podataka, kao i integracijom sistema. Tehnologije kojima vlada uključuju Java SE i EE i njihove brojne frameworkove, MySQL, PostgreSQL, SPAGO BI i druge. Bavi se edukacijom mlađih kolega i mentorisanjem.

Napomena: Stream će biti dostupan 29. oktobra od 16:55h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja