Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Network server services”

„Network server services”U utorak 23. marta pratite predavanje „Network server services” i saznajte više o procesima konfiguracije i održavanja ključnih infrastrukturnih servisa Windows Server 2016 mrežnog biznis okruženja. Kurs je usmeren na instalaciju i održavanje najvažnijih mrežnih servisa Windows Servera 2016 – DHCP-a, DNS-a, IPAM-a, udaljenog pristupa i DirectAccessa.

Ove tehnologije predstavljaju osnovu za rad sa naprednim mrežnim servisima, kao što su udaljeni pristup, mrežne polise, direktan pristup, update servisi i virtuelne privatne mreže. Polaznici kursa se na temeljan način upoznaju sa svakim od servisa i njihovom međusobnom zavisnošću. Kroz mrežne servise predstavljaju se napredni vidovi komunikacionih tehnologija, savremeni tipovi autorizacija i enkripcija.

Predavač je Olivera Todorović, diplomirani inženjer mašinstva sa sertifikatima MCSA, MCSE na Windows tehnologijama i MCT.

Posle završene IT akademije i položenih Microsoft međunarodnih sertifikata, radila je u kompaniji koja vrši outsource podršku za velike klijente u helpdesku i na implementaciji i održavanju serverske infrastrukture.

Kao predavač na sertifikovanim Microsoft obukama za Windows Server 2012 i 2016, sigurnost i zaštitu, obučavala je administratore u različitim kompanijama, privatnom i društvenom sektoru, kao što su Ministarstvo odbrane RS, Ministarstvo unutrašnjih poslova RS, Vojska Srbije, BIA, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstvo rudarstva i energetike, Kancelarija za IT i eUpravu, Zavod za statistiku, JP Pošte Srbije, Jugoimport SDPR, Ministarstvo finansija – Uprava za trezor i mnogi drugi.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno u utorak, 23. marta, od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja