Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Network Server Services

Network Server ServicesU četvrtak, 3. marta, od 17:30h, putem Live streama zavirite u deo kursa Network Server Services i približite se neophodnim znanjima za uspešnu administraciju Windows Servera i mrežnih servisa na njemu. 

Tokom celog kursa Aleksandra Kostadinovića obrađuju se i teme kao što su: automatizacija instalacije operativnih sistema i aplikacija, upravljanje korisnicima i grupama u aktivnom direktorijumu pomoću grupnih polisa, udaljeni pristup, VPN tuneli, mrežne polise, podizanje nivoa bezbednosti, praćenje, automatsko instaliranje zakrpa. 

Po završetku kursa, bićete osposobljeni da u praktičnom radu na pravi način prepoznate situacije i upotrebite odgovarajuće Windows Server servise i tehnologije.

Predavač Aleksandar Kostadinović, koji je zaposlen kao sistem administrator u Registru nacionalnog internet domena (RNIDS). U svojoj dugogodišnjoj karijeri radio je i na poziciji Web Audit Manager u kompaniji ABC Srbija, koja je deo globalne federacije IFABC (International Federation of Audit Bureaux of Circulations).

Aleksandar Kostadinović poseduje zvanje MSc mastera iz oblasti računarske bezbednosti i čak četiri Microsoft sertifikata: MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer), MCP (Microsoft Certified Professional), MCSA (Microsoft Certified Systems Administrator) i MCDBA (Microsoft Certified Database Administrator).

Napomena: Stream će biti dostupan 3. marta od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja